Meer dan een uniek fles geschenk!

Bij CreateFans ontwerpen wij namelijk flessen champagne, cava, witte of rode wijn geheel in de uitstraling van jouw bedrijf of evenement.

Alle flessen zijn geheel uniek en exclusief omdat wij de hele fles vormgeven naar jouw wens!

Op die manier biedt je je relaties een feestelijk en onderscheidend (relatie)geschenk dat merkversterkend is en ongekend veel marketing waarde heeft.

Een persoonlijke benadering laat namelijk altijd een langere indruk achter, want net als in elke relatie, spelen aandacht en waardering een grote rol. Als je iemands dag bijzonder weet te maken door een simpel gebaar dan heb je er gegarandeerd een fan bij dus in plaats van een factuur stuur eens een fles op!

Met ons concept geef je dan ook niet alleen een uniek geschenk, maar ook een product dat jouw relatie aan jouw bedrijf herinnert en één die echt jouw merk uitstraalt, maar vooral een positief gevoel achter laat!

Dus heb je een keuze gemaakt, dan bespreken wij je wensen met betrekking tot het ontwerp van de flessen, waarna onze grafisch vormgever gelijk aan de slag gaat!

Ontdek nu onze flessen en versterk de relaties met jouw klanten, leveranciers en andere (zakelijke) partners en laat jouw eigen unieke en gepersonaliseerde flessen bedrukken!

Stap1Kies jouw favoriet

KIES een flessoort en begin zo aan je gepersonaliseerde avontuur om een onuitwisbare indruk achter te laten