Bubbels 0.0%

Onze 0.0% bubbels zijn perfect voor elke gelegenheid en geven een feestelijke touch zonder alcohol. Perfect als geschenk voor lanceringen en jubilea.

Volledig te personaliseren

Uniek geschenk

Geselecteerd door vinologen

Levertijd gemiddeld 2 - 3 weken


Gratis verzending

Fles alcoholvrije bubbels bedrukken

Laat alcoholvrije bubbels bedrukken in jouw eigen stijl, een feestelijk geschenk zonder alcohol en tevens een manier om je waardering te tonen en een effectieve promotie voor jouw bedrijf. Of het nu gaat om een eindejaarsgeschenk, een productlancering of een jubileumcadeau, onze gepersonaliseerde alcoholvrije bubbels zijn veelzijdig inzetbaar en roepen positieve associaties op, wat de ontvangst extra feestelijk maakt. Ontdek hoe onze gepersonaliseerde alcoholvrije bubbels je bedrijf kan laten opvallen en verbinden, zodat elke succesvolle verkoop, event of viering onvergetelijk wordt! Verras je klanten, relaties en teamleden met een sprankelende keuze die bijdraagt aan het versterken van waardevolle connecties!

Wij verzorgen graag dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte + gratis ontwerp.

Gratis ontwerp van onze designers
Uniek geschenk
Volledig gepersonaliseerd

Ontwerpproces

Nadat je de 0.0% bubbels fles hebt gekozen beginnen we met het ontwerpproces! Onze gepersonaliseerde flessen zijn meer dan alleen geschenken; ze zijn een canvas voor jouw merk. Met volledige bedrukking kunnen onze designers niet alleen een logo toevoegen, maar ook je hele huisstijl tot leven brengen.

Met een speciale sleeve kunnen wij de flessen volledig rondom van top tot teen bedrukken, wat uniek en exclusief is doordat wij de hele fles exact kunnen ontwerpen naar jouw wensen. Zo geef je je personeel, klanten en zakelijke relaties een feestelijk en uniek geschenk, versterk je jouw merk en creëer je een product met aanzienlijke marketingwaarde, dat perfect aansluit bij de visie en huisstijl van je bedrijf of evenement. Natuurlijk kun je ook zelf een ontwerp aanleveren; ons team begeleidt je graag in dit proces.

Binnen één dag een offerte op maat

Sluit je aan bij topmerken! Bij CreateFans hebben we de ervaring om een professionele en stijlvolle uitstraling te creëren die voldoet aan jouw wensen en behoeften, en finetunen we net zo lang tot jij helemaal tevreden bent. Vraag nu vrijblijvend een Offerte aan en laat onze ervaren designers een gratis ontwerp verzorgen. Samen zorgen we voor een eindproduct dat jouw relaties niet snel zullen vergeten!

Gratis ontwerp van onze designers
Sluit je aan bij topmerken
Volledig gepersonaliseerd

Bezorginformatie

Binnen 2-3 weken leveren we jouw bedrukte flessen op de afgesproken datum en locatie. Bij CreateFans worden de zendingen zorgvuldig ingepakt en geleverd door PostNL. We bieden ook de mogelijkheid om flessen per adres te versturen. De kosten voor bezorging binnen Nederland bedragen € 6,95 (excl. btw), inclusief een beschermende doos. We bezorgen in Nederland, België en vele andere Europese landen.

Levertijd gemiddeld 2 - 3 weken
Gratis verzending

Smaakbeschrijving

Onze alcoholvrije mousserende wijn, gemaakt van de traditionele druivenrassen Xarello, Macabeo en Parellada, bevat dezelfde druiven als onze populaire cava, maar dan zonder alcohol. Dankzij een moderne techniek is de alcohol op natuurlijke wijze uit de wijn onttrokken, waardoor de authentieke smaak behouden blijft. Deze sprankelende wijn heeft een heldere lichtgele kleur en een lichte mousse, met verrukkelijke aroma’s van tropisch fruit, perzik, lychee en bloemen. De smaak is elegant en verfrissend, zonder zoetheid, en nauwelijks te onderscheiden van traditionele mousserende wijn.
Deze alcoholvrije bubbel is perfect voor feestelijke momenten en combineert heerlijk met gerechten zoals zalm, salades en de Oosterse keuken. Geniet van de hoogste kwaliteit cava-druiven zonder alcohol, ideaal voor wie geen alcohol wil of kan drinken.
Onze bubbels garanderen een alcoholpercentage van 0,0%.

Xarel lo, Macabeo & Parellada
Spanje
0,0% vol / 750 ml

Extra opties

Capsule

Halsetiket

Eigen QR-code

Hoe werkt het?

Kies geschenk

1 Kies geschenk

Maak je keuze uit Champagne, wijn, cava, bubbels 0.0% & meer!

Ontwerp maken

2 Ontwerp maken

Wij verzorgen een gratis ontwerp volledig naar jouw wens

Productie & bezorging

3 Productie & bezorging

Binnen 2-3 weken bezorgen we jouw bestelling op de afgesproken leverdatum

Schenk je unieke fles

4 Schenk je unieke fles

Verras je klanten, relaties en personeel en laat een blijvende indruk achter!

Reviews

Sander Lusink

Sander Lusink

Oger

Voor onze Ogér top 100 klanten hebben we CreateFans ingeschakeld om een next level kerstpakket samen te stellen. Het eind resultaat was geweldig met een champagne fles uit het dorpje Ogér en een mosaic chocolade kledinghanger waar elk stukje chocola een deel van Italië vertegenwoordigde waar wij onze inkoop doen. De klanten waren verwonderd.

Jan-bas Veltman

Jan-bas Veltman

Directeur Van Mossel Mercedes-benz

De prachtige flessen champagne worden door onze klanten zeer gewaardeerd. En de goede service en persoonlijke aandacht is echt uniek. Absolute toppers uit Volendam!

Randy duin

Dunion

Van begin tot eind een fantastische samenwerking met een uniek eindproduct waar wij ons absoluut mee onderscheiden en een blijvend visitekaartje mee achterlaten