Hoe werkt het?

Bij CreateFans geven wij elke fles de uitstraling die het verdient,
volg eenvoudig de stappen voor het creëren van jouw eigen unieke flessen!

kies-uw-fles
icon-bottle

Champagne, cava of wijn?

Ga je voor een elegante smaak en de levendige bubbels van de Cava of Champagne, voor een volle en frisse Chardonnay of een rijke en zachte Merlot?

Alles kan bij CreateFans! Ontdek welke flessen je kan kiezen om jouw (relatie)geschenk een onvergetelijke twist te geven. Wij werken samen met gerenommeerde toeleveranciers en hierom zien jouw gepersonaliseerde flessen er niet alleen super uit, ze smaken ook super! Al vanaf 50 flessen realiseren we voor jou een creatie en ontvang je binnen een dag van ons een passende offerte op maat.

design-min
icon-design

Gratis Art design?

Na de keuze van de fles zullen we verdergaan tot het ontwerp van de flessen. Het design zal kosteloos door ons worden gerealiseerd: lever ons je logo en wensen aan en onze Art designer gaat direct aan de slag gaat en maakt er een werkelijk kunstwerk van! Dankzij een speciale sleeve kunnen wij de flessen rondom en van top tot teen benadrukken, dit is uniek en exclusief omdat wij de gehele fles kunnen ontwerpen helemaal zoals jij het hebben wilt. Zo schenk je altijd een orgineel en duurzaam (relatie)geschenk dat in lijn staat met de visie en huisstijl van jouw bedrijf of event. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een design aan te leveren, ons team zal je begeleiden in dit traject en samen geven we vorm aan een eindproduct dat jouw relaties niet snel zullen vergeten!

bezorgen
icon-truck

Produceren en aanleveren

Voordat we de productie starten sturen we je eerst de digitale drukproef toe en controleren wij nog een keer op kwaliteit én een haarscherpe bedrukking. Alleen het beste is immers goed genoeg bij CreateFans. En pas als alles perfect is wordt jouw ontwerp gedrukt en de flessen gesleeved. Voor de final touch brengen we bij de champagne en cava nog een stijlvolle capsule aan en die zijn verkrijgbaar in 4 kleuren: Goud, zilver, wit en zwart, in zowel mat als in een glanzende kleur. En binnen gemiddeld 3 weken staan jouw flessen dan klaar en zullen we een afleverdatum bespreken die uiteraard naadloos aansluit op jouw planning.

share
icon-share-design

Share je unieke fles

Bij CreateFans leveren wij een gewaardeerd geschenk dat niet zomaar in de kast verdwijnt of wordt vergeten maar een geschenk dat echt jouw merk uitstraalt en drie keer een positief gevoel achter laat: Eerst bij het ontvangst dan bij het ontkurken/openen en tot slot natuurlijk bij het proosten zelf, dus wacht niet langer en verwen je relaties of collega’s nu met een uniek geschenk dat niet snel wordt vergeten!

Stap1Kies jouw favoriet

KIES een flessoort en begin zo aan je gepersonaliseerde avontuur om een onuitwisbare indruk achter te laten